MENÜ
A kiút!

Cégünk számos londoni céggel van kapcsolatban, akikkel a magyarok foglalkoztatásáról szóló "szándéknyilatkozat" kiadása jelenleg folyamatban van.

Egy Londonban élő kapcsolattartó is szorosan együttműködik velünk, az ő segítségével és kiforrott kapcsolatrendszerével biztos álláshoz és szálláshoz juttatunk.

Kapcsolattartónk pontosan a következőkben áll rendelkezésedre:

 

"Amiben én tudok segíteni a következő.

Mivel itt élek Londonban hosszú ideje, nagyon sok kapcsolatom van, akik biztosítják, hogy munkát találjuk azoknak, akik itt szeretnének új életet kezdeni. Különböző hotelekben, és éttermekben van (takarítói, szakács, cukrász, mosogatói) állás. Ezek teljesen legálisan működő, bejelentett munkák.

Kereseti lehetőség: A minimálbéres állásoknál (takarító, mosogató) most Októbertől 6Ł az óradíj. Ebből vonjál le az adót. Heti 180-200L tudsz megkeresni tisztán, persze vannak jobban fizető állások is mint pl.szakács, pincér. A bérezés attól függ milyen az angolod.

A pontos munkahelyet személyre szabottan ajánlja ki a agency, akivel rendkívül jó partneri viszonyban állok. Amikor már itt vagy, akkor derül ki, hogy mely cégek foglalkoztatnának, hol van a munkádra szükség. Itt kinn, ez így működik törvényesen.

A szállás: Garantáltan tiszta, kulturált környezetben, teljesen berendezett lakások állnak rendelkezésre, melyek az én tulajdonomban vannak. Ha együtt laksz egy másik emberrel (lány, fiú, férfi, nő), akkor a bérleti díj heti 70Ł/fő. Ha egyedül szeretnél lakni, akkor a szoba ár 75Ł-nál kezdődik, és az ár a szoba méretétől függően változhat. Ez az ár a rezsit, valamint a háztartási anyagok (wc-papír, papírtörlő, különböző tisztítószerek) használatát is magában foglalja. Minden ház műszakilag jól felszerelt és nem utolsó sorban van internet hozzáférés, így tudod tartani a kapcsolatot a családoddal. Ha van laptopod hozd magaddal!

Amikor megérkezel két hét depozitot és egy hét lakbért ki kell fizetni, tehát ezzel kell számolni. A depozit visszajár ha elmész a szállásról, de előtte minimum két héttel előtte szólnod kell, és vissza kapod, vagy le lehet lakni.

Jó hír: a házaimban nagyon jó közösség él együtt (magyarok), akik megkönnyítik az otthontól való távollét és az otthon hagyott család miatti honvágy leküzdését, elviselését.

Szolgáltatásunk megrendelése esetén a teljeskörű segítséget nyújtok a repülőtérre való megérkezéstől egészen a biztos munka megszerzéséig, ami magában foglalja a bankszámla nyitást, NI ez National Insurans Number intézését, taxi leszervezését érkezésedkor, hogy a szállást biztonságosan elfoglald, és egy heti busz bérletet (ára: 16.60Ł), ami minden buszra jó Londonban. Ha metrózol az drágább, az árat az határozza meg, hogy melyik zónába utazol. A szállás a Zone 3-ban, nevezetesen Stratford-ban van.

Tartalék, amire még szükséged lesz: számításaim szerint további 700Ł a biztosíték ahhoz, hogy itt induláskor boldogulj. A szállás és az utazás drága, de az étel, és a ruha olcsó, vagyis attól függ milyen igényeid vannak.

...és soha ne feledd itt mindenki angolul beszél, és elvárják, hogy te is  beszéld ezt a nyelvet, valamilyen szinten.

Ha el tudod fogadni ezeket a feltételeket gyere, én itt vagyok, várlak és segítek.

 

Üdvözelettel: Dávid Anikó"

 

 

 

Asztali nézet